Οι υπηρεσίες cloud μπορούν να προσαρμοστούν στις προδιαγραφές σας και να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας

Υπηρεσίες Cloud

Η public cloud υποδομή της Synapsecom καθώς και οι private Cloud λύσεις που έχουν υλοποιηθεί, επιτρέπουν στην Synapsecom να σας παρέχει ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες.

Το πραγματικό public Cloud μας έχει αναπτυχθεί σε εξοπλισμό επιπέδου enterprise, ο οποίος είναι ικανός να παρέχει ένα πολύ μεγάλο αριθμό εικονικών μηχανών (Cloud Servers) με ασφάλεια. Όλα τα συστήματα διαθέτουν την απαραίτητη εφεδρεία και τα κεντρικά αποθηκευτικά μέσα, τα οποία διαχειρίζονται αυτοματοποιημένα από το ειδικό λογισμικό, μπορούν να εγγυηθούν πως δε θα έχετε κανένα αντίκτυπο στην υπηρεσία σας σε περίπτωση βλάβης.

Η Synapsecom παρέχει υπηρεσίες, μέσω της καινοτόμου online πλατφόρμας της, βασισμένες σε καθώς και VMware κατόπιν αιτήματος. Έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε το δικό σας server επιλέγοντας τους πόρους που χρειάζεστε ακριβώς. Η κίνηση των δεδομένων σας πραγματοποιείται χωρίς κάποιον περιορισμό, χωρίς επιπρόσθετα κρυφά κόστη και υπόκειται στην πολιτική ορθής χρήσης, της Synapsecom, μεταξύ των ενεργών χρηστών.

Η γκάμα των υπηρεσιών μας μπορεί να καλύψει τελικούς χρήστες, μεταπωλητές, ΙCT επαγγελματίες και επιχειρήσεις οιουδήποτε μεγέθους. Στοχεύουμε στην παροχή ευελιξίας, παραγωγικότητας και εύκολης επεκτασιμότητας με βάση την αύξηση των επιχειρησιακών αναγκών σας.

Ασφαλείς Cloud Servers
Πρόσβαση υψηλών ταχυτήτων στο Internet– Tier1 πάροχοι και πρόσβαση στο GRIX
Απεριόριστη δικτυακή κίνηση των δεδομένων
Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας (Enterprise Class)
Σύστημα Υψηλής Διαθεσιμότητας (High Availability)
Απόδοση συστήματος αποθήκευσης άνω των 30.000 IOPS
Δίκτυο αποθήκευσης υψηλών ταχυτήτων Fiber Channel
Συστοιχία δίσκων SSD
Πλατφόρμες hosting cPanel

Πλεονεκτήματα υπηρεσιών Cloud

Η τεχνολογία του Cloud Computing και πιο συγκεκριμένα των Virtual Private Servers (VPS), συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του shared hosting και των dedicated servers σε πολύ χαμηλή τιμή. Με τη χρήση των VPS απολαμβάνετε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει μια υποδομή μεγάλης αξίας, αποφεύγοντας την αντίστοιχη αρχική επένδυση από την εταιρεία σας. Αυτό γίνεται χάρη στην αποδέσμευση σας από το ιδιόκτητο hardware και την εξυπηρέτησή σας από μια εικονική μηχανή με τα ίδια λειτουργικά χαρακτηριστικά, η οποία λειτουργεί σε ένα πολύ μεγαλύτερο υπολογιστικό σύστημα. Ταυτόχρονα αυτό συνεπάγεται την ευκολία μιας μελλοντικής μεταβολής των υπηρεσιών ώστε να ανταποκρίνονται στις εκάστοτε ανάγκες σας. Έτσι πληρώνετε μόνο για την υποδομή και τις υπηρεσίες που χρειάζεστε, όποτε τις χρειάζεστε. Επιπλέον, κάθε μελλοντική αναβάθμιση σε hardware και software νέας τεχνολογίας όσον αφορά την Cloud υποδομή, θα γίνεται με ευθύνη και δαπάνη της Synapsecom και η μετάβαση στο νέο σύστημα θα είναι ομαλή και απρόσκοπτη.

Στη Synapsecom Telecoms προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες VPS σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε διεθνές επίπεδο. Τα πλεονεκτήματα ενός πακέτου VPS από τη Synapsecom συνοψίζονται ως εξής:

Υψηλής ποιότητας Internet

Η Synapsecom Telecoms είναι εξουσιοδοτημένος Internet Service Provider (ISP). Στο Data Center μας στη Θεσσαλονίκη καταλήγουν περισσότερα από 6 διαφορετικά δίκτυα οπτικών ινών με εναλλακτικές οδεύσεις διασφαλίζοντας την απαιτούμενη προστασία. To γεγονός αυτό μας επιτρέπει την υλοποίηση πολλαπλών διασυνδέσεων με άλλους ISPs, καθιστώντας το δίκτυο μας multihomed. Η συνεργασία μας με τους καλύτερους Tier 1 παρόχους όπως η Telia Carrier, καθώς και η GR-IX πρόσβαση μέσω των Ελλήνων συνεργατών μας, μπορούν να κάνουν την υπηρεσία μας την καλύτερη επιλογή για τους Έλληνες αλλά και διεθνείς πελάτες και συνεργάτες. Όλα τα ανωτέρω, μας διευκολύνουν ώστε να επιλέγουμε πάντοτε το ποιοτικότερο και οικονομικότερο Internet για τους πελάτες μας μέσω Gbps συνδέσεων, παρέχοντας συμβόλαιο διασφάλισης επιπέδου ποιότητας (SLA) 99.99%.

Data Center στην Ελλάδα

Πολλές ελληνικές εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες VPS στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν Data Centers που βρίσκονται στο εξωτερικό. Τα Data Centers της Synapsecom βρίσκονται στην Ελλάδα, στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, και είναι άμεσα διασυνδεδεμένα με τους ελληνικούς παρόχους Internet, το οποίο εξασφαλίζει τους πολύ χαμηλούς χρόνους απόκρισης προς ελληνικούς προορισμούς. Ταυτόχρονα, χάρη στην υψηλής ποιότητας διασύνδεση με τον πυρήνα του παγκόσμιου διαδικτύου (Tier 1 ISPs) οι χρόνοι απόκρισης προς προορισμούς στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα χαμηλοί.

Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

Οι VPS της Synapsecom φιλοξενούνται σε hardware υψηλών προδιαγραφών, το οποίο εξασφαλίζει υψηλή απόδοση που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Η διαμόρφωση υψηλής διαθεσιμότητας (HA) μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Ασφαλείς Cloud Servers

Όλα τα πακέτα εταιρικών cloud υπηρεσιών παρέχονται από τη Synapsecom ως προστατευμένες λύσεις, οι οποίες διατηρούν τα δεδομένα σας ασφαλή και διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. H Synapsecom έχει εδραιώσει στρατηγική συνεργασία με πιστοποιημένη εταιρία εξειδικευμένη σε τεχνολογίες IT Security, η οποία διαθέτει μεγάλο πελατολόγιο εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους πιο απαιτητικούς και δύσκολους τομείς, όσον αφορά την ασφάλεια.
Η υποδομή, το δίκτυο και οι υπηρεσίες παρακολουθούνται σε 24/7/365 βάση από το έμπειρο προσωπικό του NOC μας, το οποίο μπορεί να επέμβει άμεσα και να αντιμετωπίσει κάθε πιθανή απειλή.

Μηδενικό κόστος εγκατάστασης

Δεν υπάρχει εφάπαξ κόστος εγκατάστασης στην υπηρεσία VPS. Πληρώνετε μόνο μια μηνιαία συνδρομή για την υπηρεσία που λαμβάνετε, μέσω πιστωτικής κάρτας, PayPal ή τραπεζικής κατάθεσης.

Βελτιστοποιημένο Πλάνο Επιχειρησιακής Συνέχειας σε Περιπτώσεις Καταστροφών

Τα δεδομένα σας είναι πολύτιμα για την επιχείρηση σας και εμείς το κατανοούμε και το σεβόμαστε απόλυτα. Μεταφέροντας την επιχείρηση σας στο Cloud, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ένα επιπρόσθετο σημείο επαναφοράς σε περίπτωση καταστροφής με τον ευκολότερο και οικονομικότερο τρόπο. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα συστήματα σας να τηρούν αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας αυτοματοποιημένα, προκειμένου να τα διασφαλίσετε σε περίπτωση σημαντικής βλάβης ή καταστροφής του πρωτεύοντος χώρου λειτουργίας σας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ακόμα και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από αυτή τη δυνατότητα, καθώς κάθε εταιρεία που προσδοκά σε σταθερή και ασφαλή ανάπτυξη, μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στη λύση αυτού του είδους.

Εν κατακλείδι, η Synapsecom Telecoms προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Cloud σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, πιστή στη βασική αρχή της εταιρείας που εκφράζεται ως εξής:

«Υψηλή ποιότητα σε πολύ οικονομικές τιμές!»

© 2017 Synapsecom Telecoms  |  TERMS & CONDITIONS

GreekEnglish