Λύσεις Private ή Hybrid Cloud?

Cloud 2 new

Η ταχέως αναπτυσσόμενη τεχνολογία του Cloud (Virtualization), μπορεί πραγματικά να σχεδιαστεί για να καλύψει τις ακριβείς ανάγκες κάθε επιχείρησης. Το χρονικό διάστημα αυτό, οι εταιρείες έχουν την επιλογή να εξοικονομήσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, αναπτύσσοντας ένα περιβάλλον virtual αντί για το παραδοσιακό, που τείνει να εκλείψει.

Η Synapsecom μπορεί να σας βοηθήσει στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη μιας cloud λύσης η οποία θα ταιριάζει στις απαιτήσεις σας, είτε αυτή θα είναι μια υπηρεσία private cloud είτε μια υπηρεσία hybrid cloud.

Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως, η ενασχόλησή μας με το cloud computing για περισσότερα από 6 χρόνια, η public cloud υποδομή μας και η επιτυχίες μας σε custom cloud έργα , μπορούν να μας κάνουν τον πολύτιμο σας συνεργάτη για να διευρύνετε την επιχείρηση σας στο cloud, με την καθοδήγηση μας.

Η Synapsecom έχει ολοκληρώσει και παραδώσει custom cloud έργα στην ελληνική αγορά σε επιμορφωτικά ιδρύματα και εταιρείες ενεργές στην ναυτιλία και στην αυτoκινητοβιομηχανία, καθώς επίσης και στους τομείς των δικηγορικών γραφείων και των ελεγκτικών εταιρειών.

© 2017 Synapsecom Telecoms  |  TERMS & CONDITIONS

GreekEnglish