Υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet εντός των Data Centers μας ή στα γραφεία σας

Τα Data Centers της Synapsecom μπορούν να σας δώσουν πρόσβαση μέσω πολυάριθμων εθνικών ή διεθνών παρόχων, έτσι ώστε να επιλέξετε αυτούς που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες σας. Στις εγκαταστάσεις μας μπορούμε να σας διασυνδέσουμε με τους καλύτερους TIER 1 παρόχους Internet, καθώς και με όλες τις ελληνικές εταιρείες έτσι ώστε να μπορέσετε να επωφεληθείτε από μια ευρεία γκάμα που μόνο ένα ουδέτερο data center μπορεί να προσφέρει.

Ως ο συνεργάτης σας στην συνεγκατάσταση μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις ανάγκες διασύνδεσής σας προσφέροντας υπηρεσία, η οποία μπορεί να εγγυηθεί την υψηλή διαθεσιμότητα και χαμηλό latency σε όλους τους προορισμούς.

Λειτουργώντας το δικό μας Autonomous System Number (AS8280),μέσω των ενεργών διασυνδέσεων μας με κάποιους από τους καλύτερους στον κόσμο ISPs (Tier 1), όπως η Telia Carrier και η Cogent, καθώς και καταξιωμένες ελληνικές εταιρείες, όπως η CYTA, μπορούμε να προσφέρουμε bandwidth χωρίς περιορισμό, από 10 Mbps έως πολλαπλές 10Gbps θύρες.

Εκτός από flat θύρα πρόσβασης , το rack cabinet δύναται να συνδυαστεί με burstable θύρα, η οποία μπορεί να καλύψει τις βασικές ανάγκες σας επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε μεγαλύτερες ταχύτητες μόνο όταν το χρειάζεστε πραγματικά, χωρίς να πρέπει να πληρώνετε bandwidth που δεν χρησιμοποιείτε ή να σπαταλήσετε πολύτιμο χρόνο ζητώντας αναβάθμιση του bandwidth. Αυτό το μοντέλο pay-as-you-grow μπορεί να βοηθήσει οποιαδήποτε επιχείρηση να αναπτυχθεί με ένα σταθερότερο τρόπο.

Flat-Burst θύρες πρόσβασης
10Mbps-10Gbps bandwidth
Χαμηλός χρόνος απόκρισης για εθνικούς και διεθνείς προορισμούς
Dedicated ή Shared bandwidth
Multi-homed υπηρεσία
IPv4/IPv6 ready
Tier 1 upstream providers
Επιλέξτε τον πάροχο που επιθυμείτε ανάμεσα σε ελληνικούς και διεθνείς συνεργάτες
Line bonding – bandwidth aggregation (ρυθμίσεις QOS σε πραγματικό χρόνο από τον τελικό πελάτη σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες του)

© 2017 Synapsecom Telecoms  |  TERMS & CONDITIONS

GreekEnglish