Συνδεθείτε.Μιλήστε.Έξυπνα & Φθηνά.

Η Synapsecom μπορεί να προσφέρει στην επιχείρηση σας υπηρεσίες φωνής, μέσω της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών , Microbase. Τα προϊόντα τα οποία παρέχονται ποικίλουν από τερματισμό κλήσεων έως και παροχή υπηρεσιών εικονικού τηλεφωνικού κέντρου (Virtual PBX). Με την εκμετάλλευση της ταχέως αναπτυσσόμενης τεχνολογίας voice over IP (VoIP), μπορούμε να προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες σε πολύ χαμηλό κόστος.

Η Synapsecom προσφέρει μία σύγχρονη τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα για έξυπνες υπηρεσίες, οι οποίες μπορούν να σας παρέχουν χαμηλά κόστη και υψηλής ποιότητας κλήσεις. Μέσω του Microbase ePhone μπορείτε να κάνετε μια σειρά ενεργειών όπως:

Να κάνετε ή να λάβετε κλήσεις στην Ελλάδα και στον κόσμο με τη χαμηλότερη τιμή.
Να λάβετε ένα νέο τηλεφωνικό νούμερο.
Να λάβετε φαξ στον λογαριασμό του e-mail σας (Fax2mail).
Να επικοινωνείτε με ασφάλεια μέσω κρυπτογραφημένης τηλεφωνίας.
Να στέλνετε άμεσα μηνύματα σε συνδρομητές του ePhone.

Επιπλέον η Synapsecom παρέχει μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα εικονικού τηλεφωνικού κέντρου, η οποία σας επιτρέπει να έχετε όλη σας την τηλεπικοινωνιακή υποδομή στο Cloud, αποφεύγοντας κάθε τοπική εγκατάσταση hardware τηλεφωνικού κέντρου.

Εκμεταλλευόμενη τα μοντέρνα IP δίκτυα και μόνο με τη χρήση των IP συσκευών, IP τηλέφωνα, Softphones ή Smart Phones, η πλατφόρμα εικονικού κέντρου (Virtual PBX) παρέχει την πλήρη λειτουργικότητα ενός μοντέρνου τηλεφωνικού κέντρου, με ευελιξία, ελευθερία στη μετακίνηση και χαμηλό κόστος.

Τα χαρακτηριστικά του εικονικού τηλεφωνικού κέντρου (Virtual PBX) συμπεριλαμβάνουν:

Μεγάλη και εύκολη επεκτασιμότητα
Εύκολη διαχείριση
Αναλυτικές λίστες κλήσεων
IVR – Interactive Voice Response
Τηλεφωνητής
Δυνατότητα Συνδιασκέψεων
Δωμάτια Συνδιασκέψεων
Αναμονή κλήσεων

Και πολλά άλλα.

© 2017 Synapsecom Telecoms  |  TERMS & CONDITIONS

GreekEnglish